Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
r bodzio K T RODZIUNIA FF Kasia Tłumacz Lukasz Mazurek aurelia1985 Wierzbicka gosiaczek8411 jendze (57720 niezalogowanych)
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
sebaseba napisał:
Tak jak wspominalem kiedys wczesniej zalozylem konto tylko po to aby temu socjopacie Jasta102 pokazac jak to jest...By odczul nienawisc skierowana w strone tego drugiego czlowieka
wow
Wow? I TYLKO TYLE? nie da sie niczego wkleic,nie da sie choc odrobine pomyslec?rozumiem,ze ciezko sprezyc rozum do odpowiedniej odpowiedzi.Ale to wszystko Jasiek,stasiek,olek?prosze-zrob mi ta satysfakcje i mi dop....ol.Zrob to co umiesz najlepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Zaczyna mnie to podniecac.Powinnismy znalesc wspolny jezyk...Wszak ucze sie od mISTRZA.HAHA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
KSW27 oglądam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Zegar cyka.Tyka.Bamm!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Jasta102- czyli cos do smiechu.Powinno wystarczyc.Dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
amerykańscy turyści wybrali się na spacer do rosyjskiego lasu. spotykają niedźwiedzia. wrzask, panika, rzucają się do ucieczki. niedźwiedź za nimi.
tymczasem nieopodal, na polance biesiaduje grupa rosjan. kocyk, wódeczka, zakąska, flaszeczki chłodzą się w strumyku. pełna kultura, nie wadzą nikomu. nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek pikniku. kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! rosjanie gonią intruzów i spuszczają wszystkim yo! po czym już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy. jeden zauważa mimochodem:
- ten w futrze to nawet nieźle się napierdalał...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
RODZIUNIA FF
(RODZIUNIA)
Wiking
ujme to tak....to wasze sprawy ...radzcie sobie ..po swojemu...ja chcialam wypowiedziec swoje zdanie ..co mi sie udalo ..i nawet az tak bardzo nie dostalam po uszach tak jak niektorym tutaj sie obrywa..nikogo nie oceniam ..poki ktos nie robi tegow moim kierunku..i podobnie dzieje sie wtedy gdy tobie ktos robi krzywde..ktos ci ubliza umniejsza twoja wartosc...bronisz sie to normalny odruch..klopoty zaczna sie wtedy gdy ludzi ktorzy wyrzadzaja krzywde bedzie wiecej od tych ktorym jeszcze na czums zalezy..ot niektorzy poprostu z natury z doswiadczen sa wredni inni zle sie z tym czuja gdy musza byc wredni....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok